Select your language

Welcome 

ZENZEI offers:            

A space for Healing and Learning.  

It happens through Couples-therapy, Psycho-therapy & Trauma-treatment as well as Mentalization-training & Meditation.

You will also find offers about workshops and lectures as well as other development courses.

1 | 2 | 3

 
Couples Therapy

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

 
Individual Therapy

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


Workshops & Seminars

1 | 2 | 3 | 4 | 5

 

Vigy har åbnet op for nogle strategier som gav mig nye metoder til at se mig selv.

M.S.H.

Very kind open attitude which made me feel very secure in trying out methods/exercises in sessions with no fears. He understood well to keep the flow of the session and when was time to explore more or take time to wait a bit.

B.L.

Nærværende fokuseret åben fagligt dygtig. Terapeuten investerer også
noget af sig selv. Bl.a. i forhold til tid.

F.R.

Tillidsfuldt  at kunne sige og udtrykke sig uden at holde tilbage. Og at kunne stoppe op ved vigtige ting.  At der arbejdes med tilladelse og afstemning.   

K.K.

Din accept og rummelighed er smittende. Tak at du gav din tid og din indsats livsvisdom til jeg var klar og kom igennem ud i lyset

H.T.

Føler mig rummet  også når jeg blev lidt stædig.   Følte mig meget set  hørt og oplevede en god anerkendelse af mig og mine problemstillinger. Omsorgsfuld og tillidsfuldt for mig.   En rigtig fin process med god tid. :)

I.A.

Stort engagement. Professionalisme med et stort hjerte og nærvær. Meget grundig ansvarsbevidst kærlig og omsorgsfuld

P.M.

Trygt og godt. Jeg søgte tryghed og omsorg under udvikling. Jeg har fået hvad jeg kom efter. Manden ridsede tingene op så der ikke bliver plads til Bullshit og fnidder. Han spottede nogle mønstre og de blev rettet til.

K.B.

Det har været et rigtig godt og støttende forløb. Har været der og hjulpet mig videre i forløbet og dybere i det tempo jeg kan være med til.

L.O.

Afslappet og tillidsfuldt og venligt. Terapi når jeg var parat til det og venskabelig coaching/samtale når jeg havde modstand på terapi.

L.V.

Jeg føler stor tillid og at jeg bliver hørt og forstået. Der sker en afklaring og forståelse af hinandens reaktionsmønstre og vi bliver hørt!

M.K.

God støtte og ærlig respons fra dig!

R.I.

Vigy has been really good in involving us both feeling into what is important and going on exploring it and putting the pieces in the jigzaw much more in place. And for instance help us to see where we differ and where we complement .

B.L.

Vigy er en rigtig god guide, der gav masser af tid. Jeg følte mig meget tryg.

J.S.

I al den tid jeg har kommet her har jeg værdsat samarbejdet og har oplevet stor støtte tillid og respekt. TAK!!

R.F.I.

Meget respektfyldt kærligt nærværende. Lærte at mærke og repektere mine grænser i mødet. Dybt professionelt & meget medmenneskeligt med omsorg / næstekærlighed. Den blide og nænsomme vej.

H.T.U.

Nært kærligt repektfuldt. Stor varme og rummelighed. Tillid.

H.

Tryghed og omsorg.Har følt mig mødt og rummet. Support hele vejen også på mail har givet et kæmpeløft. Tryghed når det var mest svært at være i.

H.S.T.

Kompetent. Medlevende. Rummende. Kærligt insisterende. Udfordrende.   

S.S.

Trygt  roligt  kvalificeret  nænsomt  hele tiden afstemmende og bare dejligt. 

S.K.L.

Aboslut tilfreds. Dybt nærværende, støttende og i stand til at 'skære' igennem...

A.K.

Meget tillidsfuldt respektfuldt og afstemt. Selv når Vigy var usikker hvad han skulle gøre har jeg på intet tidspunkt følt mig utryg eller 'ikke holdt' i sessionen. Jeg er glad for Vigys evne til at fange en emotion, sætte tempoet ned og pakke den ud.

C.M.

Godt og tillidsfuldt. Repektfuldt. Jeg oplever der er plads til alt som kommer op i sessionerne. Jeg bliver udfordret på en hensigtsmæssig måde.

B.M.J.

Jeg følte mig set, bekræftet og lyttet til.

G.H.

Vigy har dygtigt opbygget tryghed og rum i hver session holdt rummet for os og sørget for sikker landing igen.

S.S.

Fantastisk trygt og varmt og yderst støttende et terapeutisk forhold hvor jeg kunne give slip og lege med.

K.H.

Terapeuten var hele vejen igennem meget opbakkende og omhyggelig i sit arbejde, meget nænsom, men med en tydelig retning og struktur.

A.K.

Jeg oplever ham meget nærværende og dedikeret til processen. Jeg oplever en fantastisk værdifuld vilje og evne til at komme 'fuld cirkel' hvilket jeg oplever som ekstremt værdifuldt og fordybende af det terapeutiske arbejde og effekten deraf.

B.

Han spotter de 'små' ting og skalerer dem op og folder ud.

A.T.

Fantastisk godt samarbejde og god kemi der skaber trygge rammer at arbejde under.

K.N.

Jeg er imødekommet med en gave ud over nogen forventning jeg kunne have haft. Jeg har følt mig guidet og taget hånd om. Der har været rum til at udforske alle lag.

S.S.

Uden Vigy's hjælp ville vores kærlighedsrelation ikke have 'overlevet'. Med hans omhyggelige og kompetente støtte fik vi 'udfoldet' de mest sårbare processer i et trygt og kærligt rum så vi hver gang gik derfra dybt berørte og med åbne hjerter mm..

S & J

Jeg oplever at Vigy guider os til et nyt stadie af kommunikation hvilket vi kan fortsætte derhjemme. Han viser stor respekt anerkendelse og omsorg for os begge to.

C.M.

Jeg har været i trygge hænder, der har givet mig mulighed for at åbne mig og mærke mine følelser.

B.H.

Stor tillid og tryghed så det var muligt at lukke op og give slip i vished om at det nok skulle gå godt.

B.H.

At sænke tempoet er en god metode til at deskalere. Vi kan idag tale om situationen. Det har skabt ro på vores hjemmefront.

E.K.

Jeg synes Vigy er meget nærværende og går med os hele vejen.

B.H.

Jeg føler større bevidsthed om strategier jeg bruger og kompenserer mindre nu. Jeg har fået større frihed til at mærke mine behov. Vigy har været meget omhyggelig og det støtter mig til at blive i oplevelsen. Jeg har følt mig kærligt mødt.

B.R.

Jeg føler større bevidsthed om strategier jeg bruger og kompenserer mindre nu. Jeg har fået større frihed til at mærke mine behov. Vigy har været meget omhyggelig og det støtter mig til at blive i oplevelsen. Jeg har følt mig kærligt mødt.

B.R.

Rigtig godt! Jeg har følt mig tryg! Og set hørt og anerkendt.

C.M.J.

Trygt og rart , et godt samarbejde - tillidsvækkende.   

I.A.

Jeg oplever altid en positiv og imødekommende terapeut hvor det altid er trygt at vise de følelser der gør ondt.

K.S.P.

Jeg følte mig fuldstændig tryg.

A.W.H.

Jeg oplever en tillidsskabende fasthed. At jeg bliver 'udfordret' til at røre ved det urørlige.

B.M.J.

En rigtig god ro plads og humor. Dejligt at føle tiden og selv når jeg kom med uro fra min familie historie at have tid og overskud til at hjælpe med at få den til at lande...til at lande et mere harmonisk sted.

V.J.