Tuition for Intuition

To Live & To Let Go

What the clients who worked with me has to say:

 

About EFT Couple Therapy:  

 

Vigy has been really good in involving us both, feeling into what is important and going in, explore it and put the pieces in the jigsaw much more in place, to see for instance where we compliment and differ.  

L. O.  

 

I felt he understood me very well, moved at a good pace in the exercises, and felt safe throughout with his presence. He was able to direct and help explore emotional areas when it was difficult and reinforce the safe environment.  

B. L.

 

Stor tillid og tryghed, så at det var muligt at lukke op og give slip i vished om at det nok skulle gå godt.   B. H.   Vigy har dygtigt opbygget tryghed og rum i hver session, holdt rummet for os og sørget for sikker landing igen.  

S. W. S.

 

En meget kompetent og omhyggelig terapeut. Ydmyg, god til at skabe et trygt "rum", meget personlig, kærlig, dybtgående/ikke bange for at gå ind i de svære processer En meget anbefalelseværdig terapuet <3.  

S. R. J.  

 

Stor indføling, reflektiv, god til opsamling, udvikling i forløbet. Ydmyghed.  

J. L. S.

 

 

About the individual therapy:  

 

He is empathic, connected to the issues I am bringing up, wise and genuine. I feel a lot of respect towards him.  

N.  

 

Vigy har åbnet op for nogle strategier. Jeg oplevede, at Vigy gav mig nye metoder til at se mig selv i.  

M.S.  

 

Rigtig god i disse sessioner. Han formåede at skabe et rum, hvor jeg kunne føle mig tryg og var yderst tillidsfuld  

E.T.H.  

 

Utroligt kærligt favnende og accepterende. Nogle gange åbnede rummet og jeg så lys. Der er 100% styr på processen og rammerne.  

P. J.

 

Jeg er meget tilfreds. Har følt det meget trygt, rummeligt, accepterende og tillidsfuldt. Kan se at min styrke er vokset ved at blive mødt med at alt var okay i dine sessioner.

ER meget taknemmelig. Har følt at der altid var plads og tid nok. Det har været en kæmpegave at der var tid nok og at jeg kunne bruge den tid jeg havde brug for.

Har oplevet at jeg trygt kunne læne mig ind i processen, rummet blev holdt. Dejligt at min styrke er blevt spejlet for mig på en så fin og subtil måde. Og ja selvfølgelig dejligt at kunne have humor og grine sammen.  

D. S.  

 

Det har været en fantastisk rejse, med utrolig støtte, anerkendelse og rum. Og det rykker vildt meget på en blid måde, der nærmest leger terapien ind i det inderste.

Jeg glæder mig over mine følelser - og hjertet er åbnet mere til en konstant oplevelse af kærlighed.  

Kontakten til andre mennesker er forbedret i form af mindre konflikt og større rummelighed.   Det er fantastisk trygt og varmt og yderst støttende. Et rum hvor jeg kunne give slip og lege med.  

K. H. N.    

 

Stor accept. Både med og mod spil. Jeg har følt en interesse for hvem jeg er og at jeg kan give noget igen. Jeg synes åbenheden omkring forløbet har gjort det meste, det har virket skræddersyet til mig.  

D. S.    

 

Det har været en meget dejlig og dyb proces, er vokset på en måde, som jeg er sikker på vil have indflydelse på mine relationer. Jeg føler mig meget set og rummet og det er jeg meget rørt over. Det er måske det allervigtigste for mig.  

P. L.    

 

Trygt, venligt, åbent. Du var altid på min side. Altid god tid til at zoome os ind på hinanden. Du er meget grundig og velfunderet. En god blanding af coaching og terapi. Funktionelle og håndgribelige råd – praktisk.  

L. V. L. J.  

 

Som altid kærligt, respektfuldt og omsorgsfuldt. Dygtig, professionel, personlig uden at være privat. Rummelighed for alt det der er i mig. Har følt mig meget mødt og rummet.

Support hele vejen, også på mail har givet et kæmpe løft. Tryghed når det var mest svært at være i.   Jeg har fået redskaber med mig til at arbejde videre med selv.

Er inderligt glad og tilfreds. Pragtfuldt forløb. TAK!   Din ro, accept og rummelighed er smittende. Tak for at du gav din tid og din indsats og livsvisdom, til jeg var klar og kom igennem, ud i lyset.  

H. T.    

 

Lige til, varmt åbent og ærligt. Ingen fordømmelse, meget positiv og god til at lytte.  

T. L.    

 

Åben, accepterende og rummende. Profefesionelt med et personligt engagement og interesse. Meget meget kompetent terapi og guidance/terapeut. Jeg føler mig taget vare på og givet det jeg har haft brug for på alle niveauer.

Jeg værdsætter meget de "akademiske" forklaringer, der sammen med oplevelsen af følelserne har hjulpet mig til at forstå min proces. TAK!  

B. J.  

 

Tillidsskabende og tillidsfuld, lyttende åben og opmærksom. Anerkendende, omsorgsfuld og indlevende. Skubber på i nødvendigt omfang for at komme igennem.  

J. B. N.    

 

Meget kærlig, kontaktfuld & professionel   P. Ø.    

 

Meget fint og inspirerende. Stor empati og nærvær, tillidsskabende. Gav rum og plads så mine forsvar aldrig tog magten. Ved svære ting viste han tillid og lod mig være mig selv og reagere frit.

At kunne være mig selv og få tid til at mærke, det har været en fantastisk oplevelse...  

T. S. W.

 

Godt, venskabeligt, åbent, morsomt, uhøjtideligt, seriøst. Vigy er lidt mere end OK, god humor, seriøs, fingerspitzgefül, jeg oplevede øjeblikke, hvor rummet ændrede farve og Vigy blev gylden...  

A. A.  

 

Meget tillidsfuldt, meget trygt, meget lærerigt.  

E.  

 

Jeg følte mig tryg. God balance mellem humor og seriøsitet. Supergode snakke om alt mellem himmel og jord.

Jeg har også  nydt rummeligheden, at jeg følte mig set, at du førte mig som en kærlig forældre, at der var  god tid, kærlighed og professionalisme i den bedste forstand... Jeg er meget taknemmelig for forløbet med dig!  

S. W. S.

 

Vigy er super nærværende, indfølende og virkelig god til at skabe et trygt rum. Hans store viden om emnet og hans eget "levede liv" er også en gave. Godt og Trygt. Til tider så trygt, at der kom store åbninger, forløsninger og indsigter.  

D. L. T.  

 

Vigys arbejde er hele vejen igennem præget af mange forskellige elementer, der tilsammen muliggør en tryg, men effektiv terapiproces.

Med stor empati tager han hånd om klienten, lader tingene komme frem og arbejder i klientens egen rytme, altid meget opmærksom på, hvad der sker her og nu. Samtidig har han dog altid hele processen med og ved præcist, hvor han kan guide klienten hen. Det føles dejligt at have lov til at være den, man lige nu er, samtidigt med at være overbevist om, at vi nok skal komme nogle vigtige steder forbi på vores fælles vej.

Mit forløb var præget at mange aha-oplevelser og healende øjeblikke, som forplantede sig til nye adfærdsmønstre og nye måder at opleve bestemt situationer på. Jeg påskønnede også meget Vigys teoretiske forklaringer undervejs, der gjorde det muligt for mig at forstå mine mønstre samt selve terapiprocessen. Og sidst men ikke mindst skal jeg nævne Vigys menneskelige varme, omsorgsfuldhed og humor, der gav os mange gode grin sammen.

A. K.  

 

Jeg har følt mig så tryg og så mødt. Intet har været skamfuldt eller for svært at gå ind i. Jeg har anbefalet Vigy til flere.  

C. F. L. N.  

 

Jeg blev mødt og forstået og guidet på fineste vis og indså, at jeg kunne komme i kontakt med gamle følelser / sorg / glæde og forløse dem  

B. H.

 

En god og tillidsfuld relation og proces.  Med frihed til at udtrykke sig og sige det som det er uden at skulle holde noget tilbage. At få hjælp til at stoppe op ved det vigtige der kom frem undervejs. At der hele tiden bliver spurgt om tilladelse og stemt af, var også godt.

K.K.    

Copyright ZENZEI © 2017. All Rights Reserved.