Tuition for Intuition

To Live & To Let Go

Vigy Fuglsang.

Dansk. Psykoterapeut, Par-Terapeut, Organisations-konsulent.

 

I mange år var min fornemste læreplads Osho International Meditation Resort i Pune i Indien, hvor jeg trænede og underviste i meditation og meditative terapier.
Senere flyttede jeg til Holland  og trænede i det internationale trænings-center Humaniversity, hvor jeg i en årrække var involveret med organisation og forandringsprocesser og senere gennemgik den intensive terapeut uddannelse.
I de seneste år har jeg arbejdet med processer omkring primal terapi, indre barn og childhood deconditioning. Jeg er certificeret af primal-terapeuterne Svarup og Premartha og faciliterer deres unikke process ”Twice Born”.
 
Jeg er uddannet som Imago par terapeut hos Jette Simon .  Jeg er siden foråret 2013 i træning som EFT par terapeut hos Jette Simon og Kathryn Rheem, og er i løbende supervision hos Jette Simon.
 
Jeg er uddannet i Neuro Affektiv Psykoterapi hos Susan Hart og Marianne Bentzen i 2016.
 
Jeg er p.t.under uddannelse i at arbejde med udvilings traumer gennem den Neuro Affektive Relations Model (NARM) hos Laurence Heller.
Vigy Fuglsang

 

Uddannelser:

 

NAP - Neuro Affektiv Psykoterapi Med Susan Hart & Marianne Bentzen Kalundborg 2016
EFT - Emotional Focused Couples Therapy Med Kathryn Rheem & Jette Simon Stockholm/København 2013-2015

Imago Parterapeut

Med Jette Simon København 2012-2013
Twice Born Chilhood Deconditioning & Primal Deconditioning træning Med Svarup & Premartha Afroz OMC, Grækenland 2008 & Miasto OMC, Italen 2009-2011
Life coach & Business coach Med Sofia Manning Danmark 2006-2007
Den intensive terapeut træning The Humaniversity Egmond Zee, Holland 2004-2005
AUM Leader Training The Humaniversity Egmond Zee, Holland 1999
Facilitator Meditative terapier Mystic Rose/NO Mind Osho International Meditation Resort Pune, Indien 1997-1998
Meditation Counselor Osho International Meditation Resort Pune, Indien 1996

 

Jeg har været involveret med meditation og personlig udvikling siden 1977.
Blandt andet er jeg inspireret af den indiske Mystiker Osho, som har givet den vestlige verden det revolutionerende koncept omkring aktive meditationer, som en måde at få stress og indre spændinger transformeret og siden anvendt som et dørtrin til et øget velbefindende og livsglæde.
Siden 1990 har jeg arbejdet med teknikker og processer fra Veeresh D. Yuson-Sanchez og den inspiration han bringer gennem sit arbejde som stifter af The Humaniversity i Holland.
Min karriere startede i begyndelsen af 80'erne som IT-konsulent og siden hen som afdelingsleder, og jeg har været involveret med bl.a. IT - administration af produktions-virksomheder, samt teknologi overførsels projekter for Verdens Banken i Bangladesh.

 

Mit arbejde indenfor IT kulminerede med denne udstationering i Bangladesh. Jeg mødte livsbetingelserne i den tredie verden. Jeg fik en dybere indsigt og forståelse af livet og livs omstændigheder for mennesket. Og jeg besluttede mig for at skifte karriere og begynde at arbejde med mennesker. 
Det arbejde er rodfæstet i min glæde ved livet og er på samme tid en udviklings rejse på vej mod højere indsigter og dybere forståelse; hvordan leve som menneske og realisere det potentiale som vi er givet gennem den menneskelige bevidsthed.
 
Jeg udtrykker mine personlige oplevelser gennem Haiku digte som jeg skriver som en dagbog af øjeblikke med inspiration fra livets under.

 

Copyright ZENZEI © 2017. All Rights Reserved.